Om Oss

Om Oss

/tjanster/paint.jpg

Åke Back Målare är ett familjeföretag som grundades 1968 av Målarmästare Åke Back. Sedan 2015 ägs företaget av bröderna Andreas och Jonas Back. Företaget har sitt säte i Täby. Arbeten utförs över hela Stockholms län, inklusive vår vackra skärgård. I dagsläget sysselsätter vi ca. 16 målare. Vi växer stadigt och söker fler erfarna medarbetare.

/tjanster/wall-painter.jpg

Jobba hos oss

Åke Back Målare AB är en trygg arbetsplats. Vi söker dig som har minst 6 års erfarenhet av måleriyrket. Du ska behärska god svenska i både tal och skrift samt inneha körkort-B. Vi är ett sammansvetsat gäng med en glad ”javisst-attityd”. Vi trivs med vårt arbete och de spännande uppdrag vi har. Du måste vara en duktig lagspelare och en god kamrat. Våra medarbetare måste vara punktliga, leveranssäkra och stresståliga. Dina skriftliga ansökan skickas tillsammans med referenser via mejl till adress: info@backmalare.se

/ake.jpeg

Åke Back håller numera till mestadels i en liten by utanför Rättvik där han är väl underhållen med diverse projekt samt sin stora hobby, veteranbilar.

Våra Tjänster

© Åke Back Målare AB